Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for cardirad.no og Cardirad AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Dersom du linkes videre til en annen side enn cardirad.no (feks en leverandør) gjelder ikke denne erklæring for vedkommende sider. De har egen personvernerklæring.

Personopplysninger som behandles
Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til visse tjenester feks en bestilling.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmeldinger
– Når man laster ned dokumenter fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon lagres i vårt CRM-system, i excelbaserte filer eller automatiserte marketingsystemer.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler/cookies
Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) §2-7 regulerer en leverandør sin bruk av “cookies” (informasjonskapsler)

Hva er en informasjonskapsel/Cookie
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset.

De fleste moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk som standard, men du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.

Hvordan brukes cookies
Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilke type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (IPS), operativsystem, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett.

Samtykke
Ved å bruke vår nettside samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonskapsler/cookies ikke blir akseptert.

Pålogging
Dersom du bruker en tjeneste på nettside som krever innlogging, må nettleseren akseptere bruk av cookies. Pålogging bruker cookies for å holde liv i en autentisert sesjon, og utelukkende til dette. Tjenesten bruker ikke cookies i noen annen sammenheng.

Linker
I de tilfeller der du linkes videre til en annen nettside, vil den nettsidens regler og retningslinjer gjelde. Cardirad AS er ikke ansvarlig for disse sidene.